Lajme
  2 weeks më parë

  RESTORANTI “NOMA” I SHQIPTARIT SHPALLET MË I MIRI NË BOTË

  NOMA, restoranti i shqiptarit nga Tetova Rene Redzepi është zgjedhur restoranti më i mirë në…
  Lajme
  4 weeks më parë

  “Shkodra dhe Korça, qytetet e dashurisë, ia merrnin edhe Tiranës”

  Gjithmonë Korça dhe Shkodra kanë bërë krushqira, ilakara, siç e quajmë me këtë fjalë të…
   Lajme
   2 weeks më parë

   RESTORANTI “NOMA” I SHQIPTARIT SHPALLET MË I MIRI NË BOTË

   NOMA, restoranti i shqiptarit nga Tetova Rene Redzepi është zgjedhur restoranti më i mirë në botë për vitin 2021. Restoranti…
   Lajme
   4 weeks më parë

   “Shkodra dhe Korça, qytetet e dashurisë, ia merrnin edhe Tiranës”

   Gjithmonë Korça dhe Shkodra kanë bërë krushqira, ilakara, siç e quajmë me këtë fjalë të vjetër turke. Në përgjithësi, si…
   Back to top button