Lajme

Këngëtarja greke bëhet ‘hit’, këndon ’25 gërshetat’ në shqip

Kjo këngë shumë e njohur në Shqipëri, e kënduar në juglindje të vendit, është bërë e njohur edhe në Greqi.
Kjo ka ndodhur falë këngëtares së njohur greke Gliqeria, e cila në repertorin e saj këndosh shpesh këngë nga vendet fqinje me Greqinë, si Turqia dhe Shqipëria.
Kjo këngë është kënduar nga këngëtarja e njohur greke në shqip dhe greqisht prej më shumë se 7 vitesh, ndërsa së fundmi ishte pjesë e një recitali të saj në televizionin e njohur mega.

Ritmet, melodia, teksti ka tërhequr ndjekësit e këngëtares greke, e cila këngën 25 gërshetat e ka kënduar pothuajse në të gjitha koncertet që ka mbajtur.http://view-source:https://www.facebook.com/v2.3/plugins/video.php?allowfullscreen=true&app_id=249643311490&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df277eebc7bb5938%26domain%3Dwww.vizionplus.tv%26is_canvas%3Dfalse%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.vizionplus.tv%252Ff1b51bffa294a8%26relation%3Dparent.parent&container_width=800&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F1471074129860959%2Fvideos%2F910638679485659&locale=en_US&sdk=joey&_rdc=1&_rdr

Gjithashtu mund te shikoni

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Back to top button